Cari Nombor Penaja

Jumaat, 29 April 2016

RAHSIA KEKAYAAN JUTAWAN KAK JAH

 Latar belakang Kak Jah: 


Pn Jahlilawati Abu Bakar atau lebih dikenali sebagai Kak Jah merupakan seorang usahawan Network Marketing di dalam bidang e-Pendidikan & kini di bidang Telekomunikasi. 
(TUNE TALK TONE EXCEL) 

Di bidang e-Pendidikan, Pn Jahlilawati telah mencapai tahap tertinggi syarikat iaitu ke tahap Multi-Millionaire Club (MMC).

Beliau merupakan Crown Manager, Jutawan Wanita Pertama, Jutawan Pantas, Top Sponsor No.1, Multi-Jutawan Wanita Pertama, Multi-Jutawan Wanita Terpantas di syarikat, dan juga merupakan Mentor kepada Kelab Jutawan Jaya (KJJ) iaitu rangkaian beliau. 

Di dalam KJJ telah lahir 9 orang ke ‘Kelab Multi-Jutawan/ Jutawan/Qualifier-Jutawan’, puluhan orang berpendapatan 5 angka sebulan, & ratusan orang 4 angka sebulan. 

Pada '2012 MLM Golden Midas Charity Night', yang dianjurkan oleh independent organization MLM Toper di PWTC, dari semua syarikat MLM di seluruh Malaysia, Pn Jahlilawati telah dinobatkan bersama 11 orang Jutawan MLM yang lain mendapat anugerah berprestij iaitu "Million Dolar Independent Enterpreneur” (M$IE). 

Sebelum menceburi usahawan network marketing, Pn Jahlilawati bekerja makan gaji dengan syarikat swasta (vendor) dalam bidang I.T. selama 20 tahun. 

Beliau mula bekerja pada usia 23 tahun, iaitu sebaik sahaja tamat pengajian Bacelor Sains Komputer di peringkat Universiti pada tahun 1989, bermula sebagai Trainee, Analyst Programmer, System Analyst, Senior SA, Project Manager, sehinggalah jawatan terakhir beliau sebagai Head of Department, kesemuanya beliau specialized dalam bidang Software Development. 

Kini, Pn Jahlilawati mengorak langkah ke arah multiple source of income & recurring pasif income, di bidang telekomunikasi, dan membantu lebih ramai lagi orang diluar sana mendapat pendapatan tambahan dengan cara yang sungguh mudah dan langsung tidak membebankan.

 Di bulan pertama sahaja beliau telah di nobatkan sebagai Top-Sponsor No.1 syarikat bagi bulan Mei-2013 :-)

Bulan Pertama (Mei-2013):  RM 4 ribu sebulan 
Bulan ke-2 (Jun): RM 8 ribu sebulan
Bulan ke-3 (Jul): RM 17 ribu sebulan 
Bulan ke-4 (Ogos): RM 23 ribu sebulan 
Bulan ke-5 (Sept): RM 32 ribu sebulan 
Bulan ke-6 (Okt): RM 45 ribu sebulan 
Bulan ke-7 (Nov): RM 57 ribu sebulan 
Bulan ke-8 (Dec): RM 78 ribu sebulan 
Bulan ke-9 (Jan-2014): RM 125 ribu sebulan 
Bulan ke-10 (Feb-2014): RM 184 ribu sebulan 

Sekarang.. KAK JAH DAH CECAH LEBIH RM500 RIBU SEBULAN…

 http://www.kelabsimkad.com/

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan